5 tipp a karcsú csípő

Költői kérdés: mit szeretnél jobban? Nehéz bizonyos láb vagy tónusú vádli, comb? Természetesen Az Első! Majd megmutatom, hogyan kell csinálni. Itt van 5 tipp a karcsú csípő! A legtöbb nő, sajnos, természeténél fogva, nem felszerelve, vékony csípő. Ez azt jelenti, hogy segíts magadon! De annak ellenére, hogy a sport, diéta, ez nem működik. Ennek oka lehet, hogy az a tény, hogy céltudatos gyakorlatok, illetve megfelelő módszer a tápellátás szükséges! Így gyűlt össze a legfontosabb trükkök karcsú combok, szép lábak.

  1. Kerékpáros-specifikus láb A sport mindenképpen egy jó megközelítés, azok számára, akik szeretnék, hogy karcsú lábak. A tökéletes bemelegítés a Kerékpáros – a levegőben: feküdj a hátadra, a swing lábát. Három perc elteltével a Kerékpározás, a levegő, a fűtés nem sikerült. Erősíti az izmokat, a lábak, valamint serkenti a vérkeringést.
  1. Hogy építsenek egy hidat a karcsú lábak Ez a gyakorlat a karcsú lábak kell, hogy építsenek egy hidat. Feküdjön a hátára, lábát helyezze a padlón ásni a lábam. Kezét lehet szabad hazudni a test mellett. Lassan emeld fel a fenék, amíg a comb, a felső test sorba nem szeres. Amikor kiválasztasz egy POS, hogy meg kellene húznod. Tipp: ne tedd PO teljes, abba előtt Paul. Ezen felül serkenti az izmok.
  1. Célzott edzés karcsú combok Eddig jó. Ha azt szeretné, hogy vékony csípő, sajnos, nem az intenzívebb erőt gyakorol. Mindig kövesse az edzés az egész combcsont. Így nem csak belül vagy kívül, mert azt szeretnénk, hogy lefogy, de az első, mind a hátsó. Csak így, a lábát a vonat egyenletesen, épít, jól meghatározott izmok. Tedd erőt gyakorol, legalább három nap egy héten. Tipp: a célzott erősítésére, valamint a képzési otthon, edzőteremben, vagy hasi lábak PO képzést nyújt. Vagy a vonat ilyen a sport, mint a jóga, a Kocogás, a Kerékpározás vagy ugrás. A mindennapi életben is a lehetőséget, hogy erősítse a combokat legközelebb csak a lépcsőt a Lift helyett vagy az utolsó megálló a gyors tempójú séta haza.
  1. Karcsú láb masszázs krémek? Masszázs krémek nem teszem a lábam. De a megfelelő testápoló érdekel, hogy a lábad legyen egy kicsit több, rugalmas meg jézus lábát ugyanúgy néz ki, karcsúbb. Próbáld megváltoztatni a zuhany alatt. Add felváltva meleg, majd hideg vízzel a combokat. Serkenti a vérkeringést, majd aktiválja az anyagcserét. A zuhany után, van, hogy nyomja a lábát. Segítségével ezeket a gyakorlatokat, hogy sovány, borjak. Álom karcsú borjak? Ezek a gyakorlatok segítenek Karcsú, lába cég borjak? Ez nem álom. Segítségével ezeket a gyakorlatokat, akkor végre közelebb legyen a vágy, a lenyűgöző majd fel, amit van értelme.
  1. Karcsú lábak az egészséges táplálkozás A vékony lábak, sajnos, nem speciális diéta. Ne hanyagolja el a táplálkozás. Egy egészséges, kiegyensúlyozott étrend nem csak a test, hanem a bőr, valami jó. Sok zöldséget, teljes kiőrlésű élelmiszerek. Így a test mellékelt alapvető vitaminokat, ásványi anyagokat. Emellett igyál sok vizet, enni élelmiszerek alacsony zsír, só. Kombinálva a rendszeres sport, hatékonyan harcolni a narancsbőr, sima az út, vékony combok! Azt akarom, hogy karcsú csípő? Akkor nem kell sétálni koncentrált gyakorlatok! A Lába Gyenge? 5 tipp, hogy javítja a bőr. Tippek a karcsú combok. Tippek, gyakorlatok: keskeny a dereka, a La Marilyn.