A legjobb gyakorlatok Karcsú csípő

Sok nő panaszkodik, ugyanaz a probléma terület: a csípő. Különösen igaz ez a hazai lábak, hol az öröm felhalmozott makacs zsír a sejtek. Mivel ezek nem csak egy kardió edzés, egészséges Étrend, de a célzott gyakorlatok, hogy húzza meg. Fitness edző Jessica Smith javasolja karcsú combok egy bizonyos sorozata gyakorlatokat kell végezni 15-20 perc szünet nélkül. Ezt követi egy 15 – 20 perces kardió edzés.

Ezekkel 5 gyakorlatok kap vékony Combokat egy hét múlva:

Áll a füvön megváltoztatni, mint egy futó egyik lábáról a másikra. Karok – így növeli a képzés hatása. Egy percen belül, mint a sok ismétlés. Nem lesz gond! Állsz, mint egy balett a második. Pozíció, az ujjak mutatják ki. Bánd meg a térdek mélyen, zömök. 30 másodperc. Amikor emelje fel a jobb lábát. Alacsonyabb a lábát, Megint a plié, majd emelje fel a bal lábát. 10 ismétlés a lábát. Állsz megint sietve, tartja a szorított ököllel, mint egy bokszoló arcát. Vagy rúgás előre, majd nyissa meg a csípőjét, majd Ejtsd vissza a Félhold. Enyhíti a láb, ismétlem, 10 x, akkor a változás lábát. Ha ez a feladat túl unalmas, akkor át tömeg, hogy egyik lába nyom egy kör a földön használja a tippeket, a lábujjai.

Te vagy a hát, karok, nyugodt mellett. Húzza a hajlított láb felé, hogy aktiválja a hasi izmok, nem pedig, hogy hozzon létre egy üres kereszt. Hajlítsd be a lábait, s tedd a talpa, úgy, hogy a térdem már látható, hogy a külső. Most kell nyújtani a lábad szögben 45 fok, mint egy lebegő béka, majd szorítsa meg a térdedet a kinyújtott lábát. Annak érdekében, hogy tartani ezt a pozíciót, a belső comb izmait kell megfelelően működni! Aztán a láb megint kacsintott. 15 ismétlés.

Rózsa beszélni több, mint ezer szó! Klasszikus Valentin nap Bloom & Wild. Ezek a stretching gyakorlatok megakadályozására, izomfájdalom, valamint növeli a mobilitást: a földön ülve a széken, majd vedd fel az első talp láb. A keze körül a bilincsek. Hajolj előre, egyenesen vissza, amíg úgy érzi, a nyújtás, az izmok, a comb. 30 másodperc, akkor a relé. További tanácsok a karcsú combok. Ha amellett, hogy a képzés csökkenti a kalória-Bevitel 500 kalória / nap, első sikerek rövid időn belül!

Nike Teljesítmény sportbh Hyper Pro lila Dinasztia / CSATORNA KÖD A napi szépség hírek részeit, a bázis, tippek & trükkök olyan témákról, mint a szép körmök, álmok szempillák, vagy anélkül, a pórusok, a bőr, akkor most meg a Pinterest-csatorna! Zara: ez a kedvenc részem a gyűjtemény a strand Mod.